Cursus CNC basis

De cursus CNC basis is er op gericht om uw werknemers op een correcte manier om te laten gaan met een CNC machine. Als u zo een machine hebt aangeschaft, dan weet u welke kosten hiermee gemoeid zijn. Het kan dan niet zo zijn dat de machine door onkunde de helft van de tijd stil ligt. Uw werknemers leren tijdens de cursus CNC basis hoe de machine is opgebouwd, zodat ze daar goed inzicht in krijgen. Ook leren ze hoe ze de machine moeten instellen en hoe het verdere proces verloopt. Het laten volgen van een cursus CNC basis is een investering.

Een cursus CNC basis zal kostenbesparend werken

U moet natuurlijk eerst kosten maken als u uw werknemers een cursus CNC basis laat volgen. Het gaat hierbij echter niet om kosten, maar om een investering. Doordat uw werknemers na het volgen van de cursus CNC basis minder fouten maken en precies weten hoe ze de machine zo optimaal mogelijk moeten gebruiken, zult u merken dat de opbrengst van de machine toeneemt en de kosten teruglopen. U doet er daarom goed aan om iedereen die met uw dure machine gaat werken, de cursus CNC basis te laten volgen.

Contact

Als u denkt dat de cursus CNC basis interessant is voor uw bedrijf, dan bespreken we dat graag met u. Het spreekt voor zich dat we de cursus CNC basis ook kunnen aanpassen, zodat deze zich specifiek richt op uw bedrijf. Er is veel mogelijk, dus als u belt naar 010 – 285 55 54 of mailt naar info@hmccursusentraining.nl, kunnen we bekijken wat er mogelijk is.


Interessant? Deel deze pagina