Cursus AutoCad

De cursus AutoCad tekenen is voor mensen die al wat ervaring hebben opgedaan in het technisch handtekenen. Tijdens de cursus AutoCad leert u hoe u om moet gaan met het programma en hoe u eenvoudige tekeningen kunt maken. Nadat u de basis cursus AutoCad hebt afgerond, kunt er ervoor kiezen om de vervolg cursus te doen. Tijdens deze cursus AutoCad duikt u dieper in de mogelijkheden van het programma en leert u hoe u ingewikkelde tekeningen kunt maken. Op de site van ons bedrijf kunt u zien wat u kunt verwachten als u deelneemt aan deze cursus.

Onze cursus AutoCad is er voor mensen die wat meer willen

Tijdens de cursus AutoCad gaat u met het programma AutoCad aan de slag. Dat is een technisch tekenprogramma waarmee u bijvoorbeeld gedetailleerde plattegronden kunt tekenen, maar ook 3d weergaven van een gebouw. Als u het echt leuk vindt om bezig te zijn met technisch tekenen, dan is de cursus AutoCad echt iets voor u. Vooral als u vaak werktekeningen moet maken en u doet dat met de hand, dan is de cursus AutoCad voor u een openbaring. Dat het zo eenvoudig is om ingewikkelde tekeningen te maken, had u waarschijnlijk nooit voor mogelijk gehouden.

Contact

Een cursus AutoCad laat u zien wat voor mogelijkheden dit programma heeft. Als u wat meer wilt weten over de cursus AutoCad die wij aanbieden, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt bellen naar 010 – 285 55 54 of u kunt een mail sturen naar info@hmccursusentraining.nl.


Interessant? Deel deze pagina