hout - meubel - interieur
Article Details
Update coronavirus
Bericht geplaatst op: 15-3-2020
Update coronavirus

De afgelopen week heeft iedereen zich hard ingezet om het onderwijs ondanks alle onzekerheden toch mogelijk te maken. Tegelijkertijd kregen we signalen dat goed onderwijs in de huidige situatie moeilijk te realiseren is. Reizen met het openbaar vervoer wordt afgeraden, en we zien een toenemend aantal studenten en medewerkers die er uit veiligheidsoverwegingen voor kiezen om niet naar de opleiding te gaan. Uit overleg tussen de Minister van Onderwijs en de MBO raad is gebleken dat er meer ruimte ontstaat voor scholen om zelf maatregelen te nemen en prioriteiten te stellen. Er is op 15 maart het volgende besloten:    

Vanaf maandag 16 maart a.s. worden er geen fysieke lessen meer gegeven aan studenten op het HMC. Dit besluit is tot en met 6 april a.s. van kracht. De lessen kunnen tot die datum daarom niet doorgaan.

De gezondheidsrichtlijnen vanuit het RIVM blijven van kracht. Als de situatie wijzigt, informeren we hier alle deelnemers van HMC cursus en training zo spoedig mogelijk over.

Zijn er vragen waar het bovenstaande geen antwoord op geeft, mail dan naar info@hmccursusentraining.nlBookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen